УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «АГРОБІОРІЗНОМАНІТТЯ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ХАРЧУВАННЯ, ЗДОРОВ’Я І ЯКОСТІ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ» В М. НІТРА (СЛОВАЧЧИНА)

26 вересня 2019, 17:54

    Викладачі кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин професор Костенко Світлана Олексіївна та доцент Свириденко Наталія Петрівна прийняли участь в 4-й Міжнародній науково-практичній конференції  «Агробіорізноманіття для покращення харчування, здоров’я і якості життя людини», що відбулася 11-13 вересня 2019 року в м. Нітра (Словаччина), проведеної за підтримки Словацького сільськогосподарського університету.

   В рамках конференції всі учасники мали можливість ознайомитися з діяльністю агробіотехнологічного дослідного центру «AgroBioTech», який займається проведенням досліджень з агробіології; біотехнології і технології в сільському господарстві, харчовій промисловості та біоенергетиці. Також, викладачі відвідали факультет харчових технологій та біотехнології, ознайомилися з діяльністю лабораторії біотехнології тварин, що є одним зі структурних підрозділів факультету, обмінялися досвідом з колегами щодо шляхів покращення якості освіти у вищих навчальних закладах Словаччини та України.

Наталія Свириденко

Доцент кафедри генетики,

розведення та біотехнології тварин
 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook