ТРЕНІНГ З НАДАННЯ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

12 вересня 2019 року

     10 вересня у рамках проведення навчання з охорони праці викладачі коледжу відвідали тренінг з надання першої домедичної допомоги, який проходив на базі Ніжинського медичного коледжу Чернігівської обласної ради.

     Тренінг проводили досвідчені викладачі Солонець Ганна Ільківна та Щербина Ірина Володимирівна.

       Як показує досвід найбільш розвинених країн світу, недостатньо сил і засобів державної системи охорони здоров'я для своєчасного надання медичної допомоги потерпілим. Тому знання з надання домедичої допомоги надважливі не лише професіоналам, які мають першими прибувати на місця надзвичайних подій, але й пересічним громадянам, особливо освітянам.

       Учасники тренінгу мали змогу набути життєво важливих знань та навичок надання допомоги в невідкладних станах, зокрема попрактикувалися вимірювати артеріальний тиск, правильно рахувати кількість серцевих ударів за хвилину та накладати пов’язку з підручних матеріалів для зупинення кровотечі, на манекені проводили серцево-легеневу реанімацію.

       Висловлюємо щиру подяку адміністрації та викладачам Ніжинського медичного коледжу за цікавий виклад матеріалу й набуті практичні навички!
 
Альона Шкодин, провідний інженер з охорони праці
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook