ІХ науково-технічна конференція «Екологічна інженерія, фотограмметрія, геоінформатика - сучасні технології та перспективи розвитку»

23 вересня 2019 року
Люблін, Польща

17-20 вересня 2019 р. у польському місті Люблін в Університеті Наук про Життя відбулась ІХ науково-технічна конференція «Екологічна інженерія, фотограмметрія, геоінформатика - сучасні технології та перспективи розвитку», яка зібрала понад 120 учасників із 12 країн.

Від України делегацію представляли викладачі й науковці кафедри фотограмметрії та геоінформатики НУ «Львівська політехніка» (співорганізатор конференції), Сумського державного університету і НУБіП України (представляла завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі професор Кохан С.С. ).

 

Під час проведення конференції заслухано 38 наукових доповідей і представлено 117 постерних презентацій. Основні дискусійні питання, розглянуті під час проведення конференції, пов’язані з проблемами очищення води і стоків, перспективами застосування відновлюваних джерел енергії, інноваційними технологіями захисту води, грунтів та повітря, впровадженням новітніх підходів і засобів у цифровій фотограмметрії, дистанційному зондуванні Землі, картографії, земельному кадастрі, геоінформатиці. Представлена завідувачем кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі професором Кохан С.С. наукова доповідь “Using vegetative indices to quantify agricultural crop characteristics” висвітлила фундаментальні основи одержання трансформованих зображень вегетаційних індексів за даними багатоспектральних космічних і авіаційних зйомок та їхнє прикладне застосування для оцінювання стану посівів, справивши істотну зацікавленість колег і дискусію після засідання.
Найбільше досягнення Конференції – це обмін досвідом, нові зв’язки та цікаві ідеї, які можуть бути реалізовані у спільних науково-дослідних проектах у галузі екологічної інженерії, фотограмметрії та геоінформатики.

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook