Старт студентського чемпіонату міста Києва з футболу (чоловіки) сезону 2019-2020

25 вересня 2019, 11:13
м. Київ, стадіон НУБіП України

24 вересня 2019 року розпочався змагальний сезон чемпіонату міста Києва з футболу серед чоловічих команд вищої ліги серед студентів. У чемпіонаті беруть участь 14 команд зі столичних вишів. Наша збірна потрапила до групи А, де буде змагатися з командами таких ЗВО як: КНУДТ, НУФВСУ, НАВС, КНТЕУ, КНУКІМ, КНЕУ. Змагання проводить футбольна асоціація студентів Києва (ФАСК), на сайті ФАСК висвітлюються результати усіх ігор, таблиця турніру.

 

 

Першу гру збірна НУБіП України з футболу зіграла з командою  НУФВСУ. Матч відбувся на футбольному полі НУБіП України. Підтримати наших гравців прийшло чимало вболівальників. Відклавши всі свої справи, подивитися гру та морально допомогти збірникам прийшли ректор університету Станіслав Ніколаєнко та проректори.

Хлопці завзято кинулися у бій, але, нажаль, на перших хвилинах матчу після неочікуваного пострілу суперника припустилися помилки і пропустили гол у свої ворота. Далі гра набула очікувального характеру. Наші гравці намагалися загострити ситуацію і перевести гру на половину поля суперника, але збірна НУФВСУ вдало відбивала всі атаки, не даючи дістатися до власних воріт. Лише всередині другого тайму збірній НУБіП України вдалося створити гольову ситуацію у штрафній площині суперника і реалізувати момент на радість вболівальників. Рахунок зрівнявся 1:1. Хлопці продовжили атакуючі дії, намагаючись вразити ворота суперника. Зажеврілася надія на втримання рахунку, а то і на перемогу. Але атакуючи суперника, наші футболісти забули про захист власних воріт. Необов`язкова помилка захисника збірної НУБіП України звела нанівець усі зусилля, пропустивши незрозумілий гол, хлопці вже не змогли відігратися. Гра завершилася з рахунком 1:2 на користь збірної НУФВСУ.

 

 

Висловлюємо подяку усім вболівальникам за підтримку та чекаємо  на наступних матчах!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання,

гуманітарно-педагогічного факультету

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook