Осінній ECO-FEST студентів-гуманітаріїв

24 вересня 2019 року

Цьогорічний вересень студенти гуманітарно-педагогічного факультету відзначили вже традиційною толокою з облаштування території навколо центрального навчального корпусу.

Таку акцію зініційовано студентською організацією факультету на чолі з її головою Костянтином Архипенком. На думку студентів, метою таких заходів є: покращення та прикрашення навколишнього середовища, очищення його від сміття; формування екологічної культури особистості майбутнього фахівця, формування у нього умінь працювати в команді; пропагування та популяризація національних традицій та культури українського народу.

Саме ця мета й об’єднала студентів і викладачів факультету. Доброю традицією дівчат, хлопців та їхніх наставників стало прибирання пожовклого  листя та сухої трави, утилізація різноманітного неорганічного сміття. Така робота дозволила студентам-гуманітаріям вкотре продемонструвати низку позитивних людських якостей справжніх майбутніх фахівців та проявити найважливіші в житті кожної людини уміння під час цілеспрямованої роботи задля загального блага. Постійними учасниками такого заходу є декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор Василь Шинкарук, команда його заступників та завідувачі кафедр.

Варто відмітити, що після проведеного прибирання прилеглої території студенти взяли участь у засіданні круглого столу, на якому обговорювалися екологічні проблеми нашого регіону та світу.

Майбутні фахівці планують підготувати за результатами круглого столу низку доповідей для участі у конференції з подібної проблематики.

Дмитро Чорноморденко,
старший викладач кафедри філософії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook