Знайомство першокурсників факультету тваринництва та водних біоресурсів із столицею України

24 вересня 2019 року

      Цього року студентами спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» стали більше 30 школярів з різних куточків України – Черкащина, Чернігівщина, Запоріжжя, Київщина. Столиця нашої держави вразила їх своєю красою. Незважаючи на те, що частина студентів відвідували Київ раніше, а дехто - знаходяться тут практично вперше, більшість виявили бажання краще познайомитися з історичними та культурними пам’ятками міста.Так, на чолі з куратором 1 групи, асистентом кафедри аквакультури Дмитром Шарилом, студенти вирушили у незабутню 5-ти годинну (!) екскурсію містом.

     За цей час студентам 1-ї та 2-ї групи спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» вдалося відвідати безліч цікавих місць. Так, на Андріївському узвозі хлопці та дівчата провели відомі ритуали біля пам’ятника Проні Прокопівни та Свириду Голохвастову, послухали про містично-історичні події, якими славиться Київ. Хрещатик, Золоті ворота, порт на Поштовій площі, київські ворони, їжачок в тумані – ці та багато інших локацій викликали позитивні емоції у студентів та ще надовго запам'єятаються їм.
     Крім того, Дмитром Юрієвичем для більшого зацікавлення студентів було організовано кілька вікторин та квестів, де студенти мали змогу досліджувати місцевість, тим самим вивчаючи її.   

      Особливо цікавим виявилося завдання, суть якого полягала у пошуку 3-х відбитків долонь та двох котів в районі Золотих ворів.

      А Ви знаєте, де вони знаходяться?

 

Асистент кафедри аквакультури 
Дмитро Шарило

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook