СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ РОЗПОЧАЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯ З ФУТБОЛУ ЗА ПРОГРАМОЮ 63-ОЇ СПАРТАКІАДИ СТУДЕНТІВ НУБіП УКРАЇНИ

20 вересня 2019 року

Футбол — командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м'ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим в світі видом спорту. Футбол є олімпійським видом спорту.
Студенти факультету розпочали участь у змаганнях з футболу серед збірних команд факультетів і ННІ за програмою 63-ої Спартакіади студентів НУБіП України. Наша команда потрапила в групу «Б», де суперниками стали команди агробіологічного, гуманітарно-педагогічного факультетів і факультету конструювання та дизайну. У четвер, 19.09.2019 р., у першому колі змагань команда факультету ветеринарної медицини зустрілася з командою факультету конструювання та дизайну і нажаль поступилися з рахунком 0:3. Але шанси вийти з групи в нашій команди є, оскільки попереду ще дві ігри, тому будемо тримати за них кулаки.

Було дуже приємно коли нашу команду прийшло підтримати близько 60 уболівальників на чолі з головою студентської організації факультету Анастасією Сизоненко, які гучно і протягом усього матчу підтримували нашу команду. Тому від щирого серця хочеться всім їм подякувати, що знайшли час і так бурно підтримували наших футболістів протягом усього матчу.


Наступний футбольний матч команди факультету ветеринарної медицини відбудеться проти агробіологічного факультету 25.09.2019 р. (середf) о 15:30 год. на великому стадіоні НУБіП України. Надіємося на підтримку вболівальників у цій нелегкій грі та запрошуємо підтримати наших футболістів.

Відповідальний за спортивну роботу на ФВМ
Т. Савчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook