Студент-енергетик Максим Редько взяв участь у 2019 ICF World Dragon boat club crew championships

21 вересня 2019 року
     З 12 по 15 вересня 2019 року в місті Києві відбувся Клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон» – 2019 ICF World Dragon boat club crew championships, на який прибули спортсмени з 15 країн.

      Цей унікальний захід проходив на столичній Оболонській набережній впродовж 4 днів. Цьогоріч Україна вперше у своїй історії взяла участь у цих змаганнях, отримавши при цьому грандіозний результат – здобула найбільшу кількість золотих медалей. Загалом захід зібрав понад 2 тисячі спортсменів, а це 30 команд з Німеччини, Польщі, США, Канади, Китаю, Угорщини, Чехії, Швеції та інших.
    Приємно що серед учасників цієї грандіозної спортивної події був і студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Максим Редько.

     Змагання проводилися у різних вікових категоріях: дорослі спортсмени (19-39 років), юніори (15-18 років) і "мастерс" (категорії "40 років і старше" та "50 років і старше"). Учасники долали і різні дистанції – 200 м, 500м та 2000 м серед чоловічих, жіночих та змішаних класах.

     Максим став учасником команди із Житомира «Сальса», здобутками якої стали:

  • перший день змагань (дистанція 200 м) – 7 місце серед змішаних класів (12 чоловіків та 8 жінок), 5 місце серед змішаних класів (6 чоловіків та 4 жінок) та 4 місце серед чоловіків;
  • другий день змагань (дистанція 2000 м) – 2 місце серед змішаних класів (6 чоловіків та 4 жінок) поступившись львівському клубу «Отаман» всього на 0,06 секунди. У дистанції серед чоловіків в запеклій боротьбі з «Отаманами», командою з Чехії та волинським «Західним вітром» посіли 2 місце, оскільки були змушені зупинитися набравши на повороті води і це зіграло на руку західному вітру які здобули перемогу;
  • четвертий день змагань (дистанція 500 м та 2000м) – 2 місце на дистанції 500 м серед змішаних класів (6 чоловіків та 4 жінок). В цьому запливі Максиму дісталось більше обов’язків, ставши «загребним» який є лідером човна та на кого рівняється вся його команда; 4 місце – на дистанції 2000 м серед змішаних класів (12 чоловіків та 8 жінок).

     Вітаємо Максима з гідним виступом на змаганнях та бажаємо подальших успіхів! Такі заходи ще раз показують, що студенти НУБіП України всебічно розвинені та можуть похвалитися не тільки успіхами в опануванні обраної професії але і хорошими результатами на міжнародних спортивних заходах!

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook