ХТО ХОЧЕ В КАЗКУ ЗВІРІВ І ПТАХІВ? ГАЙДА З НАМИ!

18 вересня 2019 року
м. Київ, вул. Генерала Родімцева, 19; навчальний корпус № 1 НУБіП України

 Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК при першій нагоді використовують вільний час для підвищення свого культурного розвитку. Сьогоднішній похмурий і навіть трошки дощовий день не став на заваді талановитій молоді поринути в казку звірів і птахів ім. О.О. Сангальського. 

Цей унікальний музей зібрав чималу колекцію опудал птахів і ссавців, пташиних гнізд і яєць, рогів копитних, а також скелетів, тушок, хутра. 

 

В стінах надзвичайно дивовижного, ніби живого музею проводяться заняття з лісової зоології, хутрового  товарознавства, біології тощо.

 

Експонати музею налічують велику кількість видів фауни, яка занесена до різноманітних списків (Червона книга україни, Бернська конвенція). 

 

 

 Зацікавленість студентів можна було відчути на собі, бо питання просто сипалися з космічною швидкістю. І це тому, що всі присутні стали дітьми і опинилися в казці.

Візит до музею дав нам ще раз впевнитись в тому, що тільки бережне ставлення до природи і до наших менших братів дозволить збільшити кількість червонокнижних видів тваринок.

Сказати про цей музей щось, це нічого не сказати. Треба обов’язково його відвідати! Запрошуємо всіх до музею звірів і птахів, який завжди радо відкриває двері всім, хто цікавиться історією фауни України. 

 

 

Велика вдячність екскурсоводу Сергію Шевченку за цікаву розповідь про різні види птахів і звірів, яких можна знайти на наших теренах!

 

Доцент кафедри процесів і обладнання

переробки продукції АПК

Марія Жеплінська

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook