Соціально-психологічна реабілітація за межами НУБіП

18 вересня 2019 року

З 2019 навчалього року на гуманітарно-педагогічному факультеті було відкрито нову спеціальність для студентів магістратури «Соціально-психологічна реабілітація». Передбачається вивчення основ медицини. 11.09.2019 студенти групи «СПР-19001м» на чолі з наставником групи- Вархоляк Світланою Василівною, відвідали Київську Міську Клінічну Лікарню Швидкої  Медичної Допомоги ( КМКЛШМД). Світлана Василівна розповіла про існуючі відділення лікарні, про працюючих лікарів за різноманітним фахом. Студенти мали змогу відвідати деякі відділення лікарні, ознайомитися зі структурою та функціонуванням приймального відділення.

А самим зацікавленим студентам запропонували особисту зустріч з профільними лікарями безпосередньо на робочому місці під час прийому- з лікарями хірургами та мали змогу наочно побачитити практичні навички з виконання різних видів ін’єкцій. Під час проведення екскурсії хлопці та дівчата перебували під великим враженням, задавали багато питань та з цікавістю слухали відповіді медичних працівників.

Надзвичайно дякуємо кураторові та кафедрі за таку гарну можливість і сподіваємось, що це не останній екскурсійний похід для підвищення рівня знань майбутніх реабілітологів. А цей захід став великим кроком до досягнення такої шляхетної мрії.

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook