Міжнародне стажування «Світові тенденції міжнародних торгових відносин»

15 вересня 2019 року
НУБіП України

 Група викладачів з України з 25 серпня по 1 вересня 2019 року пройшла міжнародне стажування «Світові тенденції міжнародних торгових відносин» у Міжнародному університеті Фінал, що знаходиться на Північному Кіпрі в місті Кіренея.


 Університет був заснований двома основними партнерами, які присутні в турецькому секторі освіти вже понад 40 років. З більш ніж 400 шкіл і коледжів по всій країні, було сертифіковано більше 3,5 мільйонів студентів з моменту свого створення. DMG-Akgünler є провідним оператором туристичних послуг у   Північному Кіпрі, а також власником п'ятизіркового готелю Acapulco у Кіренії серед інших основних об'єктів.
Університет розміщений у спеціально побудованому кампусі біля популярного туристичного центру Кіренії на Північному Кіпрі.


 Міжнародне стажування «Світові тенденції міжнародних торгових відносин» було розроблено університетом Фінал по запиту Національного університету біоресурсів і природокористування України для академічних і професійних співробітників, які бажають підвищити свою обізнаність про розвиток та інновації в аудиторній практиці у вищих навчальних закладах. Особлива увага в європейській політиці вищої освіти та міжнародних органів з акредитації протягом останніх років була спрямована на викладання, яке орієнтоване на студентів.


 Курс складався з п'яти днів 2-3 годинних ранкових семінарів, які охоплювали широкий спектр пов'язаних тем з точки зору науковців Final International University. Стажування відбувалось англійською мовою з британськими, турецькими та кіпріотськими викладачами.


 Також, на протязі стажування були організовані культурні екскурсії та заходи, що дозволили учасникам краще ознайомитись із красотою, культурою та історією острова. По завершенню стажування кожний з 11-ти учасників отримали сертифікати про міжнародне стажування.

 

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook