Тестування з англійської мови студентів-першокурсників технічних та агробіологічних спеціальностей

5 вересня 2019 року

 Золотим серпанком бабиного літа привітали перші вересневі навчальні дні студентів технічних та агробіологічних спеціальностей. За порадою декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука на першому занятті з навчальної дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням" був проведений уніфікований зріз знань граматичних, лексичних та усномовленнєвих компетенцій усіх майбутніх технологів з агрономії та інженерів-механіків.

Комплекс різнорідних тестових завдань, розроблений на основі досвіду роботи у Київському національному лінгвістичному університеті новим завідувачем кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Інною Грабовською, дозволив виробити спільну стратегію оцінювання попереднього рівня знань, умінь та навичок писемного та усного мовлення всіх першокурсників, оскільки раніше фіксувалися випадки бездоганного усного мовлення з недостатнім рівнем знання граматики англійської мови.

Підсумки сучасного зрізу знань з англійської мови мають велике методичне значення, оскільки створюютьпідґрунтя для формування академічних груп за рівнем знання англійської мови та усунення визначених прогалин для кожної академічної групи та кожного викладача зокрема задля формування вільного входження в англомовне середовище всіх майбутніх технологів з агрономії та інженерів-механіківбез винятку.

Побажаємо успіху та покращення результатів наприкінці семестру! Наснаги та творчого злету всім колегам та нашим студентам!

Катерина Якушко,
старший викладач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook