На ветеринарному факультеті відкрито нову навчальну лабораторію за підтримки Royal Canin Ukraine

3 вересня 2019 року

Студенти ветеринарного факультету навчатимуться у сучасних навчальних лабораторіях завдяки співпраці з бізнесом: компанія Royal Canin Ukraine виступила спонсором кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи.

2 вересня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась подія, на яку чекали студенти та викладачі. Цього дня було відкрито щойно відремонтовану навчальну аудиторію 317а у 12-му корпусі, у якій здійснюватиметься підготовка студентів за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина».


Дана неординарна подія стала результатом багаторічної дружби та співпраці фірми Royal Canin Ukraine та факультету ветеринарної медицини, завдячуючи активній позиції доцента кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Володимира Мельника.
Стрічку на церемонії відкриття аудиторії перерізали декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський та директор департаменту зв’язків із громадкістю Royal Canin Ukraine Олена Тищенко-Тишковець. В урочистій процедурі взяли участь студенти і викладачі кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи факультету.


Відкриваючи церемонію, Микола Цвіліховський наголосив, що навіть у такий скрутний час університет знаходить можливості готувати саме тих фахівців, яких потребує ринок праці та сучасні умови. Він відзначив, що поява такої сучасної аудиторії стала можливою завдяки поєднанню зусиль кафедри та факультету, ініціативу яких підтримав університет.

Завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Віталій Недосєков подякував представникам фірми Royal Canin Ukraine за підтримку та висловив сподівання, що співробітництво між фірмою Royal Canin Ukraine та факультетом ветеринарної медицини буде багаторічним і плідним.


Після офіційної церемонії представники фірми Royal Canin Ukraine провели вікторину серед студентів та вручили цінні подарунки найбільш кмітливим студентам.

Доцент кафедри епізоотології та
організації ветеринарної справи
Олександр Мартинюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook