Вітання декана факультету з початком навчального року

31 серпня 2019 року

Шановні викладачі, дорогі студенти
гуманітарно-педагогічного факультету!

 

Щиро вітаю вас з початком 2019/2020 навчального року!
Освіта – це основа розвитку особистості, суспільства, держави, один з найвищих національних пріоритетів. Освіта є запорукою не тільки високої моральності нації, але й успіху в особистому житті. Ви, шановні викладачі і дорогі студенти, берете участь у своєрідному етапі еволюції освіти, науки, громадських стосунків, пов'язаних з демократичними перетвореннями в Україні.
Щиро бажаю вам черпати мудрість, знання й досвід зі скарбниці історії та культури нашого народу і всього людства. Нехай доля усміхається вам у всіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, твердими знаннями, а життя – тільки добрими справами!
Зичу вам міцного здоров'я, ентузіазму у пізнанні істини, творчої наснаги, віри в досягнення бажаного! Нехай ваші зусилля уквітчуються тільки успіхом і принесуть найкращі плоди для вас, для нашого факультету, для нашого університету і для всієї нашої держави!

 
Щасливого вам навчального року!
 
Декан                                                                                                                            В.Д. Шинкарук
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook