Спортивний сезон 2019-2020 навчального року розпочато

29 серпня 2019 року
     Чудовою традицією в НУБіП України є проведення тренувань з різних видів спорту серед науково-педагогічних працівників.

     Зазвичай викладачі для зміцнення здоров’я, підвищення спортивної майстерності та підготовки до змагань відвідують тренування з баскетболу, тенісу настільного, волейболу, міні-футболу і власним прикладом доводять, що поєднання розумової праці і фізичного навантаження не тільки можливе, а й корисне, що жити яскравим насиченим життям гідний кожен.

     Не став винятком і спортивний сезон нового навчального 2019-2020 року, початок якому поклало перше тренування з міні-футболу та гандболу науково-педагогічних працівників і співробітників, що пройшло на футбольному полі НУБіП України. Цікаво спостерігати за тренувальним процесом, де поєднується спортивна боротьба, виховання техніко-тактичних умінь і навиків, дружня атмосфера, професійний досвід, повага та особистий приклад в рішучості прийняття рішень.

  

Изображение

Изображение

 

     Приємно, що ректор університету Станіслав Ніколаєнко, попри зайнятість, не лише підтримує спорт в управлінській діяльності, а й особисто тренується з колегами. А це надихає, спонукає до дій та є прикладом і для студентської молоді і для старшого покоління.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook