База факультету ветеринарної медицини готова до навчального процесу

21 серпня 2019 року
    До початку навчального року ще два тижні, а навчальна база факультету ветеринарної медицини вже практично готова прийняти студентів. Зроблено дійсно багато.

     Так, на кафедрі епізоотології та організації ветеринарної справи за угодою з фірмою Royal Canin облаштовується нова навчально-наукова лабораторія менеджменту охорони здоров’я тварин, коментує доцент Володимир Мельник. Вартість стендів та приладів – більше 260 тисяч гривень.

    На кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин з’явилася науково-дослідна лабораторія біотехнології репродукції тварин. Ми створили її за сприяння ради роботодавців, говорить завідувач кафедри Олександр Вальчук.

      Темою гордощів завідувача кафедри терапії і клінічної діагностики Віталія Костенка стала навчальна лабораторія ветеринарної гематології. Найближчими днями її обладнають витяжною шафою, мультимедіа, приладами для дослідження крові тварин. Все це вже є.

     На нашій кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка оновлено аж чотири об’єкти, показує її завідувач Микола Малюк. Це навчальні лабораторії ветеринарної ортопедії та офтальмології, дві операційні для великих і дрібних тварин.


     І це далеко не все.

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook