Університет активно готується до нового навчального року: у корпусах і гуртожитках тривають ремонтні роботи

31 липня 2019 року

    Щодо корпусів. У 4-му в активній фазі капітальний ремонт підлоги першого поверху, коментує проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Але найбільший обсяг робіт припадає на навчальний корпус №12. Тут власними силами реконструюємо покрівлю двох блоків – Г і Д, на решті ж блоків комплексу факультет ветеринарної медицини такі роботи вже провів за попередні роки. І це - єдиний об’єкт, який до початку навчального року господарники не встигнуть закінчити через дуже великий обсяг робіт: близько 3 тисяч квадратних метрів даху.

    У кампусі готуються приймати студентів. Найбільш нетерплячі батьки першокурсників, які буквально днями подали до приймальної комісії оригінали документів, вже хочуть бачити, в яких умовах житимуть їх діти. Зокрема, у 10-му гуртожитку багато кімнат для нового студентського поповнення вже готові. Цим опікувався економічний факультет із залученням спеціально створеної студентської ремонтної бригади.

   У 4-му гуртожитку завершено капітальний ремонт перших двох поверхів і фасаду. 5-й - отримує новий дах: тут триває капітальний ремонт покрівлі. У 3-му гуртожитку ремонтують місця загального користування, у 6-му жіночу душову, у 9-му – із залученням ресурсу ННІ неперервної освіти і туризму на третьому поверсі капітально ремонтують кухні і місця загального користування.

    Місяць на виконання цих робіт у підрядників і університетських господарників ще є. І, як показує досвід останніх років, студенти заїдуть у відремонтовані гуртожитки згідно затвердженого графіку.

Ірина Білоус

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook