Студентка факультету землевпорядкування Юлія Чіфліклій виборола фінансову та експертну підтримку від «Завтра.UA»

8 липня 2019, 15:05

Нещодавно на сторінках офіційного сайту НУБіП ми вітали студентку 4 курсу факультету землевпорядкування Юлію Чіфліклій (а нині його випускницю, яка готується до вступу в магістратуру), з її блискучею перемогою у Стипендіальній програмі «Завтра.UA». Юлія стала однією із 100 стипендіатів України та єдиною студенткою з НУБіП, яка буде отримувати впродовж року від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн.


Наразі можемо привітати її ще з однією перемогою! Прийнявши участь у 12-му молодіжному форумі стипендіальних програм Завтра.UA. та завдячуючи її високому рівню фахових знань, лідерським, комунікаційним і творчим здібностям вона виборола фінансову та експертну підтримку на реалізацію свого проекту.

Але про все за порядком!

Проведення 12-го щорічного молодіжного форуму стипендіальних програм Завтра.UA розпочалося в стінах Мистецького Арсеналу. Участь в ньому взяли 400 стипендіатів минулих років і 100 нових переможців програми. Стипендіати усіх років мали можливість поспілкуватися і поставити запитання засновнику фонду Віктору Пінчуку, Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, професору Єльського Університету Тімоті Снайдеру та молодим політикам: Олексію Рябчину, Альоні Шкрум та ін. На форумі були представлені найкращі проекти минулих років, а також усі присутні мали змогу поласувати смаколиками та напоями.

Потому форум пермістився на базу відпочинку «УТОГ», де степендіатів розподілили на команди з персональним модераторатором. Головним завданням перед командою було розробленя та представлення проектів, найкращі з яких отримають фінансову та експертну підтримку Фонду.

 

Проект «УТИЛІЗУЙ» команди Юлії Чіфліклій отимав високу оцінку і посів два місця – 1 місце (за рішенням жюрі) та 4 місце (за рішенням стипендіатів). Через скромність команди, проект отримав фінансування у розмірі 10 000 грн, але з можливістю його збільшити.
Проект передбачає створення в Україні еко-бренду, що буде виготовляти продукцію з вторинних матеріальних ресурсів. Це допоможе популяризувати переробку вторинної сировини в країні та підвищить рівень еко-свідомості українського суспільства.

Хочеться додати, що проект «УТИЛІЗУЙ» буде реалізовуватись на базі нашого університету, тому сподіваємось на підтримку та залучення до його виконання студентів з інших зацікавлених факультетів.


Юлія Чіфліклій висловлює щиру вдячність старшому викладачу кафедри геодезії та картографії Богдані Яровій (стипендіату Програми 2012 р.), яка розповіла їй про програму “Завтра.UA” та підтримувала протягом усіх трьох турів, а також завідувачу кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, професору Світлані Кохан (керівнику конкурсної роботи) за всебічну підтримку та допомогу у розвитку ідеї, наданні усіх необхідних матеріалів.


Ставши стипендіатом вперше ти маєш можливість щороку приймати участь в форумі і долучитися до великої сім’ї талановитої молоді. Покладаю надію, що в майбутньому за звання стипендіата боротимуться й перемагатимуть все більше й більше студентів НУБіП України.

 

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook