Студенти НУБіП відбувають на навчально-практичний курс «Радіоактивність та ядерна енергетика» до Університету м.Вагенінген (Нідерланди)

21 червня 2019 року
НУБіП України - м. Вагенінген (Нідерланди)
 У рамках міжнародної співпраці між НУБіП України та Університетом Вагенінген (Нідерланди) з 22 червня по 06 липня 2019 року буде проведено ювілейний Х Міжнародний навчально-практичний курс «Радіоактивність та ядерна енергетика».

     Цього року на проходження курсу зареєструвалось 22 студенти НУБіП України спеціальності 101 "Екологія" та 27 студентів інституту наук про життя Університету Вагенінген. Програма курсу розрахована на 2 тижні, перший з яких розпочнеться в Нідерландах, де студенти познайомляться між собою та розподіляться на групи за визначеними темами для дослідження, з кампусом, навчальними лабораторіями, пройдуть практичне навчання в науковій лабораторії якості довкілля RIKILT. Також на них чекає теоретичне і практичне навчання від провідних професорів та практиків Універсиету Вагенінген Ангели Пачау, Діка Керса, Джапа Харт, Патріції Бекхіс, які нададуть студентам інформацію, що в майбутньому допоможе у написанні фінального звіту за обраними темами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook