Магістри і бакалаври механіки отримали дипломи

28 червня 2019 року
     27 червня випускникам механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи магістра-дослідника та бакалавра. 

     Цього дня освітній ступінь бакалавра отримали 117 студентів напрямів підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва», «Транспортні технології (за видами транспорту)» та спеціальностей «Агроінженерія» і «Транспортні технології (на автомобільному транспорті), а також, вперше, освітній ступінь магістра присвоєно 10 студентам освітньо-наукової програми підготовки фахівців. Цьогорічний випуск налічує 14 дипломів з відзнакою.

     Щирі вітання та побажання звучали від декана механіко-технологічного факультету Я. Михайловича, який подякував випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для отримання освітнього ступеня бакалавра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів магістрами-дослідниками та побажав їм впевненості і наполегливості для досягнення високих результатів у житті, а для бакалаврів у подальшому навчанні в магістратурі нашого університету. Також багато привітань було адресовано випускникам від завідувачів кафедр факультету П. Овчара, Г. Голуба та заступників декана І. Сівака, В. Братішка та І. Роговського

 

 

     Бажаємо випускникам-бакалаврам подальших звершень та вдалого вступу до магістратури, а магістрам вдалої реалізації отриманих знань у житті!

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook