Хай вам щастить, випускники!

27 червня 2019 року
Немішаєве

Випускний – це закінчення перед великим початком. Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів,  початок відліку дорослого і самостійного життя.

   26 червня 2019 у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулося свято «Випуск-2019». Сьогодні для 350 наших випускників пора безтурботної юності  закінчилася, і з-під крила мудрих наставників доведеться вийти в самостійне доросле життя. Викладачі, студенти, батьки, родичі, друзі, близькі  і знайомі прийшли розділити радість вручення дипломів нашим дорогим випускникам. На свято завітали  почесні гості: голова Бородянської районної ради Єрко Г.М., представники НУБіП України:  Братішко В.В. – заступник декана з навчальної та виховної роботи,  Лакатош В.М. – доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин,   Коваленко С.О. – викладач кафедри військової підготовки, депутат Бородянської райради Синецька Л.Р., селищний голова Замідра С.В., представники аграрних виробництв.

Вітаючи всіх випускників, директор коледжу  відмітив, що 74  випускники, доклавши максимум зусиль, отримали дипломи з відзнакою,  подякував усім за внесок у розвиток матеріально-технічної бази коледжу і побажав  втілити в життя найсміливіші плани і виконати найзаповітніші мрії, адже фундаментальну освіту і спеціальність отримали  саме в Немішаївському коледжі.

Багато теплих слів і напутніх побажань прозвучало з вуст виступаючих. Щиро зичимо нашим випускникам здійснення всіх побажань, досягнення мети, добра і злагоди, щастя і здоров’я, мирного неба і всіляких гараздів!

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook