Бакалаври факультету ветеринарної медицини отримали свої дипломи

26 червня 2019 року

25 червня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів бакалаврам спеціальності «Ветеринарна медицина» з терміном навчання 3 та 4 роки.

На факультеті вручення дипломів випускникам – визначна подія, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Три та чотири роки навчання в бакалавратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 58 бакалаврам скороченого терміну навчання та 133 бакалаврам повного терміну навчання вручили заповітні дипломи молодшого лікаря ветеринарної медицини. Сім випускників отримали дипломи з відзнакою.

На урочистому засіданні з вітальною промовою від ректорату виступив директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, який сердечно привітав усіх присутніх в залі і закликав не зупинятись на досягнутому, а продовжувати навчання. Також до випускників звернувся декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, академік НААН України, професор Микола Цвіліховський, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в бакавлатурі і запросив продовжити навчання в магістратурі за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Декан також акцентував увагу на тому, що факультет ветеринарної медицини є лідером по якості підготовки фахівців ветеринарної медицини в Україні, і на сьогоднішній день він планомірно розвивається, покращується матеріально-технічна база і готується в наступному році відзначати 100-літній ювілей.

Також з привітанням виступили голови екзаменаційних комісій із заразної патології, професор Віталій Недосєков та із незаразної патології, доцент Юрій Жук.

Зворушливими були привітання наставника академічної групи, доцента кафедри акушерства, гінекології і біотехнології відтворення тварин Віктора Лакатоша.

Кращі випускники факультету за активну культурно-масову та спортивно-масову роботи отримали грамоти та подяки, які вручив заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент Сергій Деркач.

Творчий подарунок для випускників пролунав від студентки факультету Юлії ВойтенкоАнтоніни Онученко та Миколи Бочкуна.

Від випускників зі словами вдячності виступила Марія Ярмак, а слова вітання та вдячності викладачам факультету та усім співробітникам виразила мама Марії – Олена Василівна.

 

Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створили піднесену атмосферу урочистості.

Отож, дорогі випускники! До зустрічі в магістратурі.

Василь Данілов,
заступник декана 
факультету ветеринарної медицини

(Джерело: центральний сайт Університету) 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook