Випускник Юрій Мацкевич із Київщини: гуманітарно-педагогічний факультет – мій вибір, мій успіх

26 червня 2019 року

 - Розкажіть, будь ласка, про себе.

- Мене звати Юрій Мацкевич. Я закінчив Білоцерківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 17 Білоцерківської міської ради Київської області. Захоплююся вивченням психології та англійської мови, люблю подорожувати, займаюся спортом.

- Звідки Ви дізналися про НУБіП України?

- У цьому Університеті навчається моя сестра, яка надає тільки позитивні відгуки про навчання. Отже, я впевнений, що з вибором закладу вищої освіти не помилюся.

‒ Яку спеціальність Ви обрали та чим приваблює Вас ця професія?

- Раніше я захоплювався світом математичних чисел, тому планував вступати на математичні факультети. Але оскільки для вступу потрібно складати ЗНО з іноземної мови, я почав цікавитися також і гуманітарними дисциплінами. Мене зацікавила спеціальність на гуманітарно-педагогічному факультеті – «Психологія». Вибір цієї спеціальності продиктований практичним аспектом усвідомлення свого майбутнього. Недостатньо розбиратися просто в числах та літерах, надзвичайно цікаво зрозуміти психологію та поведінку людини. Також неймовірно хочеться зрозуміти людину не лише української національності, але й інших національностей, зрозуміти їх менталітети. Професія психолога – одна з найцікавіших спеціальностей сучасності. Ця професія затребувана у будь-яких організаціях. Сьогодні практично жодна установа не обходиться без допомоги такого фахівця.

- Чим цікавитеся крім навчання?

- Мені подобається вивчення психології людини як запрограмованої метаматичної біомоделі. Я часто спостерігаю за поведінкою людей, цікавлюся також значенням деяких жестів у певних життєвих ситуаціях. Люблю читати книги із сімейної психології про специфіку взаємовідносин між людьми.

- Що очікуєте від навчання в Університеті?

- Окрім вивчення навчальних дисциплін зі спеціальності я зможу додатково відвідувати курси іноземних мов, знання яких, в свою чергу, нададуть мені більше можливостей у реалізації мене як спеціаліста в сучасному насиченому конкуренцією ринку праці. Під час навчання я планую максимально використовувати всі можливості, що надає НУБіП України, зокрема проходити стажування за кордоном, отримати новітні знання від висококваліфікованих викладачів, набути сучасних практичних навичок та умінь зі спеціальності «Психологія».

- Бажаємо Вам досягнення поставленої мети та до зустрічі на факультеті!

Олександр Поліщук,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Катерина Якушко,
старший викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook