Команда гуманітарно-педагогічного факультету переможець змагань з баскетболу 3х3 29-ї спартакіади «Здоров’я» НУБіП України 2018-2019 навчального року

25 червня 2019 року
НУБіП України, навч. корп. №9, ігрова зала
     24 червня 2019 року в ігровій залі спортивного корпусу № 9 відбулися змагання з баскетболу 3х3 серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України.

     Баскетбол у форматі 3х3 дуже швидка та динамічна командна гра, в якій змагаються по троє гравців з кожної команди, кидки м’яча виконуються в одне кільце, а гра триває 10 хв. В змаганнях прийняли участь збірні команди з 9-ти факультетів та ННІ. Протистояння між збірними були насичені запальною боротьбою, позитивними емоціями та духом суперництва.

     Команда гуманітарно-педагогічного факультету не програла жодної гри і впевнено дійшла до фіналу, де перемогла збірну факультету конструювання та дизайну та вкотре підтвердила статус чемпіона змагань.

     За третє місце змагалися команди факультетів економічного та механіко-технологічного. Боротьба була запеклою, адже жодна з команд не бажала поступатися призовим місцем. І лише на останніх секундах гри гравцям команди економічного факультету вдалося вирвати перемогу.

Вітаємо призерів та всіх учасників змагань!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook