Вчитися ніколи не пізно: випускники навчально-наукового інституту післядипломної освіти отримали свої дипломи

18 червня 2019 року

 

 

     У навчально-науковому інституті післядипломної освіти відбулося вручення дипломів випускникам, які здобули другу, а хто і третю наступну освіту. Серед них: 74 магістри і 48 бакалаврів.

 

     В урочистостях брав участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко. У своєму виступі він наголосив: для того, щоб іти в ногу з часом, необхідно постійно поновлювати свої знання, ставити перед собою високі цілі і їх досягати.

     Цьогорічні випускники, не зважаючи на високі посади, які займають, дякують університету за ту можливість, якою вони скористалися і з високо піднятою головою доказали в першу чергу самим собі, що навчатися ніколи не пізно.

     Серед випускників – кандидат сільськогосподарських наук, директор фермерського господарства «Стадния Агросервіс» Демцюра ЮрійВасильович, директор ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» Кирилюк Іван Іванович, заступник голови Вишгородської районної ради Ганіцька Марина Сергіївна, директор агробізнесу холдингу Kernel Чикін Ігор Валерійович, представник ізраїльської компанії Адаме (захист рослин) Гірник Дмитро Андрійович, керівник компанії «Агрогід» (мережа магазинів «Світ насіння») Войтюк Оксана Леонідівна.

     Дирекція інституту висловила щиру вдячність кожному, хто навчався на програмах здобуття другої вищої освіти.
     Було дуже зворушливо чути від поважних випускників, що університет дав їм нову путівку у життя, відкрив нове дихання для кар’єрного росту, утвердження на посадах, які займають.

 

     Вже стало традицією, що біля третини вступників приводять до інституту ті, хто тут навчався і, що важливо, добрий десяток їх залишаються для продовження навчання на інших освітніх напрямках.
     Тож нехай випускникам ННІ післядипломної освіти 2019 щастить у всьому. Здійснення всіх задумів, кар’єрного зростання!

     Друга вища має своє продовження.
     Сьогодні проводиться набір на магістерські і бакалаврські програми зі спеціальностей:
«Агрономія», «Право», «Економіка», «Облік і оподаткування», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Геодезія і кадастр»
.

Запрошуємо всіх небайдужих, амбіційних вступати до нас! Адже навчання впродовж життя ще нікому не завадило.

 

Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook