Чергові перемоги науково-педагогічний та педагогічних працівників НУБіП України на Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я»

15 червня 2019 року
    Метою на Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я» є залучення до занять спортом науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних ЗВО.

     Спартакіада проходила у травні та червні в м. Харкові та м. Кам’янець-Подільський. У Подільському державному аграрно-технологічному університеті, проходили змагання з настільного тенісу та волейболу. У Харківській державній зооветеринарній академії змагались з футболу, шахів та бадмінтону.

     На змаганнях з настільного тенісу наш університет представляли Руслан Сопівник – завідувач кафедри педагогіки, Ростислав Тарасенко – професор кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті та Наталія Мєдвєдєва – доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, які в черговий раз вибороли кубок переможців!

     А волейбольна збірна НУБіП, яка включила до свого складу: Анатолія Есаулова – завідувача кафедри військової підготовки, Зіновія Ружила – декана факультету конструювання та дизайну, Олексія Сиротіна – старшого викладача кафедри романо-германських мов і перекладу, Костянтина Ковальова – майстра виробничого навчання кафедри надійності техніки, Олександра Корха – старшого лаборанта кафедри надійності техніки, Миколу Вишневського – викладача кафедри фізичного виховання та Анну Хижняк – начальника відділу виховної роботи та студентських справ, за чудовою традиційною тенденцією повернулася у стіни рідного університету зі званням абсолютного чемпіона волейбольного турніру.

 

     Свої вміння володіння ракеткою у змаганнях з бадмінтону демонстрували Ігор Антіпов – доцент кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки та Людмила Тітова – доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, виборовши беззаперечну перемогу у сильних суперників. А в шахових протистояннях за першість здобув доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Юрій Слепцов.

 

     Футбольну честь НУБіП України захищали: Валерій Прохніч – старший викладач кафедри фізичного виховання, Віталій Шмаргун – завідувач кафедри психології, Віктор Артиш – доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, Олексій Бешун – доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, Юрій Андрусик – доцент кафедри садівництва ім. проф. Симиренка, Андрій Спірочкін – доцент кафедри технологій та дизайну, Володимир Шапошник – старший науковий співробітник НДВ мікробіологічних досліджень УЛЯБР АПЦ. Приїхавши з Харкова з кубком переможців.

     Отже, представники НУБіП знову продемонстрували науково-педагогічним та педагогічним працівникам аграрних ЗВО всієї України свою спортивну і професійну майстерність та непереможність.

Вітаємо наших чемпіонів, та бажаємо подальших перемог!

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook