Творчі колективи і студії кафедри культурології – рідній столиці

27 травня 2019, 10:53
м.Київ

 Без таких талантів, як наші студенти, не обходиться жодне масове дійство не лише в університеті, а й у столиці. Тому не сумнівайтесь: у день Києва творчі колективи університету дарували своє мистецтво киянам і гостям міста на кількох сценічних майданчиках. Так, на Європейській площі біля Українського дому 25 травня проходило солодке свято – фестиваль морозива. І солодшим його вдалося зробити учасники мистецької студії «Сім сходинок» під керівництвом доцента кафедри культурології заслуженого артиста України Романа Рудого Олександру Мариніну, Анні Матушевич, учасникам чоловічого вокального ансамблю «Амеро» під керівнцтвом старшого викладача Сергія Дудка .

      
 
         Міжнародним став виступ студії естрадного, академічного і джазового співу під керівництвом народної артистки України професора кафедри культурології Наталії Шелепницької. Бурхливі оплески зривали Максим Гненюк, Мар’яна Остяк, Настя Данько, а особливо – емоційний та запальний Девід Олді.
 
             
 
         І який же виступ без чарівних і пристрасних хореографічних композицій? Їх виконували не лише ансамбль бального танцю «Чарівність» під керівництвом доцента кафедри культурології Світлани Макоди та хореографічний ансамбль «Сузір’я DANCE» (керівник – старший викладач Ольга Сауріна), а присутні на святі маленькі і великі гості.
 
          
        
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook