Дорадники та експерти-дорадники завершили підвищення кваліфікації

8 червня 2019 року
ВДНГ Голосіїво

 27 травня 2019 року в Центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького національного аграрного університету стартувало професійне навчання сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників. Слухачами стали представники з Громадської спілки «Органічна Україна» (м.Київ), ТОВ Органік Експерт Консалтинг, ТОВ «Центр розвитку фермерства» (м.Київ), Місцевого осередку м. Білгород-Дністровський та Білгород-Дністровського району Центру розвитку та правової підтримки села (Одеська область), наукові співробітники Національної Академії Аграрних Наук України (м.Київ) доценти НУБіП України та фізичні особи-підприємці м. Одеси, м. Івано-Франківська.
Від імені президента університету Григорія Калетніка, ректора Віктора Мазура до слухачів з вітальним словом звернулась проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Ірина Гунько, яка підкреслила актуальність та перспективність розвитку сільськогосподарської дорадчої служби, побажала слухачам створити своєрідний дискусійний клуб, кожен учасник якого, міг поділитись вже набутим досвідом. Адже, серед слухачів чимало досвідчених експертів-дорадників.

Навчання в центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва Вінницького Національного аграрного університету для дорадників та експертів-дорадників завершилося складанням іспиту за тестовими завданнями. 

 

За результатами перевірки знань усі здобувачі показали високий рівень, переважно  отримавши оцінки 90-100 балів!

Свідотства про проходження навчання в урочистій обстановці дорадникам вручив ректор Вінницького Національного аграрного університету - Мазур Віктор Анатолійович.

Кучерук Марія 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook