Нова форма, нова мотивація, новітні лідери: Микола Кучерявий – срібний призер агрополітичних дебатів ХХІ Зльоту студентських лідерів аграрної освіти

3 червня 2019 року
Kyiv
 
         29 травня 2019 року відбулося урочисте відкриття ХХІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти. Понад 170 делегатів з усіх куточків України прибули до Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва на такий омріяний зліт.

       Наш університет представляли Дмитро Кушпій, студент 1 курсу Факультет захисту рослин біотехнологій та екології; Марія Андрєєва, студентка 2 курсу факультету землевпорядкування; Микола Кучерявий, студент 2ст курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства; Тимур Мірзоєв, студент 2 ст курсу економічного факультету; Ярослав Костенко, студент 3 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів та Антон Саплін, студент 2 курсу з відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж. Протягом першого дня студентські лідери мали змогу познайомитися з університетом, його територією та між собою.

           Упродовж другого дня проходили агрополітичні дебати, стратегічний конкурс, акція "Подаруй дитині радість" та захоплююча екскурсія "Перлини першої столиці" - саме в таких заходах делегати зльоту поєднали і науку і дозвілля. Під час агрополітичних дебатів наш студент Микола Кучерявий, у команді з Одеським та Львівським аграрними університетами виборов почесне друге місце.

       Під час заключного дня ХХІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти студенти представили свої доповіді на п`яти дискусійних панелях студентського форуму, що зібрали понад 100 доповідачів, послухали доповідь Алекса Лісітси - президента Клубу аграрного бізнесу України та успішного бізнесмена - успішного та вмотивованого, у минулому, студента НУБіП, який нині досяг вершин у своєму розвитку. Тут він поділився з делегатами перспективами розвитку аграрного сектору у світі. А по завершенню 14 лауреатів фестивалю «Софіївські зорі» з усіх куточків України подарували присутнім незабутній концерт.

            Дякуємо усім, хто долучився та з нетерпінням чекаємо наступного ХХІІ Зльоту.
Фахівець відділу виховної роботи та студентських справ
Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку
Анастасія Стародуб

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook