Сніг у квітні

23 травня 2019 року
Театр на Подолі
«Театр на Подолі» презентував інсценізацію Поліни Медведевої повісті Теннессі Вільямса “Римська весна місіс Стоун”.
Викладачів кафедри землевпорядного проектування та студентів факультету землевпорядкування зацікавила ця вистава не лише сюжетом, а й ефектами-хитрощами режисера. Зокрема, незвичним було те, що фрагменти вистави граються англійською з українськими титрами, на сцені йшов сніг, була гра тіней. 
Режисер Поліна Медведева – уродженка Львова, яка стала ведучою актрисою Московського Художнього Театру, зіграла головні ролі в постановках таких режисерів як Олег Єфремов, Лев Додін, Юрій Бутусов, Міндаугас Карбаускіс, Петро Фоменко та ін. Після Революції Гідності Поліна Медведева залишила МХТ і повернулася на Батьківщину, в Україну. Зараз вона активно працює у Києві як режисер.
 
Вистава про старіючу зірку сцени, американку Карен Стоун, нещодавно провалилася в ролі, яка більше пасує молодій жінці. Вона вирішує відпочити в Європі, але невдачі продовжують переслідувати її. Карен закохується в молодого чоловіка з найсумнішими для себе наслідками…
Цікаво було дивитися наживо на взаємодію акторів, їхні емоції. Художнє оформлення викликає захоплення лаконічністю, а декорації та сценографія – продуманістю.
Вистава «Снiг у квiтнi» – це якісна, класична постановка і вона сподобається театралам.
Людмила Гунько,

доцент кафедри землевпорядного проектування 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook