Співробітники факультету ветеринарної медицини беруть участь у 29-ій спартакіаді «Здоров’я» з міні-футбол

5 червня 2019, 16:55

У спартакіаді «Здоров’я» беруть участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники структурних підрозділів НУБіП України. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які за сумісництвом є співробітниками НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади “Здоров’я” не допускаються.
Міні-футбол - широко поширене змагання, командного виду спорту, одним з різновидів футболу, змагання з якого проводяться під егідою ФІФА.
5 червня 2019 року стартував турнір з міні-футбол серед співробітників НУБіП України. Команда факультету ветеринарної медицини за жеребкуванням потрапила до групи Б, в яку потрапили команди  гуманітарно-педагогічного факультету - минулорічні чемпіони, механіко-технологічного факультету і факультету землевпорядкування.

У першій грі команда факультету ветеринарної медицини зустрілася з непростим суперником - командою гуманітарно-педагогічного факультету, яка складається із співробітників кафедри фізичного виховання, майстрів спорту і поступилася з рахунком 11:5. За нашу команду відзначилися забитими голами доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Юрій Харкевич, завідувач ННЛ кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Тарас Савчук, а завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики Віталій Костенко відзначився хет-триком.
Дякуємо всій команді факультету ветеринарної медицини, яка взяла участь в першій грі проти такого складного суперника та бажаємо подальших іграх перемог.
Дякуємо вболівальникам за підтримку факультету ветеринарної медицини.
Запрошуємо всіх любителів футболу на ігри нашого факультету які відбудуться:
06.06.2019 р. о 16:00 год. проти факультету землевпорядкування.
10.06.2019 р. 0 16:40 год. проти механіко-технологічного факультету.


Відповідальний за спортивно-масову роботу Тарас Савчук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook