Доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП – член Експертної ради проекту «Аграрна Еліта України - 2019»

7 червня 2019 року

 30 травня 2019 р. проект «Аграрна Еліта України» урочисто відзначив 100 найкращих і найефективніших аграрних підприємств України за результатами роботи 2018 року. Переможців назвав провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer, який відомий на ринку вже 10 років. Робота з відбору домінантів тривала протягом року.

    «Аграрна Еліта України» — всеукраїнський відбір і визнання тих агропідприємств, які зробили крок уперед в розвитку власного бізнесу, досягли значних здобутків у своїй ринковій ніші, застосували у практичній діяльності нові технології, зробили суттєвий внесок в соціальній сфері, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо».

   Уже вдев’яте галузевий журнал TheUkrainianFarmer зібрав у Національній філармонії особливе товариство – аграрну еліту України. Червоною доріжкою йшли керівники та власники провідних компаній, що у 2018-му досягнули високих результатів у розвитку власної справи, успішно реалізували інфраструктурні проекти, запровадили новаторські підходи в агротехнології, соціальній відповідальності.

     Святковому заходу передувала серйозна робота по відбору і оцінці підприємств, які досягли високих результатів роботи протягом 2018 році. У склад Експертної ради увійшла Любов ПАНКРАТОВА – к.е.н., доц. кафедри біржової діяльності і торгівлі, яка була присутня на церемонії нагородження у Києві в Національній філармонії України.


    Весь спектр досягнень українського агросектора відображено в 12 номінаціях статусної рейтингової відзнаки – «Потужний розвиток», «Надійність і стабільність», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Розвиток переробки», «Визнання колег», «Технічне переозброєння», «Удосконалення технології», «Успішна диверсифікація», «Соціальна відповідальність», «Розвиток інфраструктури», «Ефективне виробництво»...





    На сцені Національної філармонії нагороди номінантам вручали відомі діячі культури та мистецтв, представники влади й бізнесу, посли європейських держав. А генеральним партнером церемонії стала компанія Агро Імпорт Груп.
     Урочистості того вечора гармонійно поєдналися з дружнім теплим спілкуванням, під час якого гості могли обмінятися думками та враженнями.Неповторна атмосфера, наповнена позитивними емоціями і вишуканим музичним супроводом, подарували гостям святковий настрій і прагнення до нових перемог. Розділити радість заслуженого визнання та привітати лауреатів завітали їхні колеги й партнери: представники аграрних підприємств, комерційних та юридичних компаній, банків.

Надія Резнік,

завідувач кафедрою біржової діяльності і торгівлі

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook