НУБіП України святкує своє 121-річчя

31 травня 2019 року
НУБіП України святкує своє 121-річчя і гостинно приймає гостей з усієї України та друзів і партнерів із-за кордону.
Коледж на святкуванні представляли директор Наталія Ільченко, заступники директора, завідувачі відділень, керівники структурних підрозділів, голови циклових комісій, студенти коледжу.
На правах господаря звернувся до учасників свята Станіслав Ніколаєнко, який у своєму виступі наголосив: «Кожен факультет, ННІ, відокремлений підрозділ традиційно у своїх презентаціях, демонструє здобутки і цікавинки. Університет має тверду стратегію розвитку – програму «Голосіївська ініціатива - 2020», однією з цілей якої ми обрали входження у п’ятірку кращих вишів країни і цього року наблизилися до її реалізації впритул. За останні п’ять років НУБіП дуже змінився: відновлено 3-й корпус, за підтримки меценатів і спонсорів суттєво зміцнена матеріально-технічна база, відкриті нові сучасні лабораторії, зростає контингент студентів, у т.ч. й іноземних. Колектив на марші, і ми зробимо все від нас залежне для процвітання України».
 День університету став одним з найулюбленіших свят колективу університету і його підрозділів. Дякуємо за прекрасне свято, бажаємо університету нових перемог і досягнень! Ми рівняємося на наш університет і пишаємося тим, що є частиною великої сім’ї «НУБіП України».
Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook