Кафедра педагогіки взяла активну участь у святкуванні Дня університету

3 червня 2019, 10:46

121-а річниця НУБіП України й урочисте відкриття оновленоговходудо центрального стадіонунеабияк порадували сотні душ. Символічну стрічку перерізали ректор Станіслав Ніколаєнко, голова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради УкраїниОлександр Співаковськийтадиректорсадового центру «Єва»Роман Золотаревський.Свято розпочалося.

 

 

 

 

  Колись наші предки все звіряли за погодою.Пасмурне небо рано вранці і навіть дрібний дощик частково засмутив багатьох. Проте згодом ясне сонечко не зникало з небосхилу. Святкова атмосфера урочистого дійства давала надію на радісні почування багатьох учасників (керівників НУБіП України, гостей, співаків, танцюристів, читців, науковців, що звітувалися про свої досягнення, кухарів і кондитерів, які частували своїми марципанами, малолітніх дітей наших НПП, які з нетерпінням очікували свого творчого злету і подарунків тощо), успішне завершення свята і гарних спогадів аж до наступного року. 

 

   

Дай Боже за рік дочекатися… Такі побажання були на вустах нашого народу упродовж віків… Дощик швидкоплинний без вітру, теплий і дрібний завжди був доброю прикметою у всіх великих справах...  

 Університет на своє 121-річчя гостинно відчиняє двері для гостей з усієї України, США, Польщі, Словаччини, а також Латвії. 

 

 Нашуalma mater вітали: Президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало, відомий політик Олександр Морознародний депутат Леонід Козаченкоголова Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради УкраїниОлександр Співаковський,заступник міністраМіністерства аграрної політики та продовольстваОлена Ковальова,голова Наглядової радиНУБіП України Микола Томенкота інші.  Ректор Латвійського університету наук про життя та технологій Ірина Пілверевисловила слова вітання, визнання, захоплення і надію на плідну майбутню співпрацю.

Свято вдалося. Відокремлені підрозділи демонстрували на стадіоні свої  здобутки і зацікавлювали глядачів презентаціями. Частували смаколиками. «Свій до свого по своє»,  згадується гасло, коли проходиш повз наметове містечко, що виросло на очах. Як багато можемо, скільки ми вміємо, а чи зуміємо стати найкращими у своїй країні, на перший план ставлячи НПП, його працю і студента, що потребує нашої творчої діяльності. Згадуються слова виступаючих про людиноцентризм, створення умов для повноцінного і комфортного життя. Чудові слова! Їх варто памятати.

 День університетузапочаткований не так давно, проте стає одним з найулюбленіших свят колективу. Спортивні змагання, показові виступи вихованців кафедри військової підготовки, приготування польової каші, концерт, кінні прогулянки територією, ігри та розваги для найменших – далеко не повний перелік традицій святкування. Доцент кафедри педагогіки Леся Маценко брала участь у спортивних змаганнях. Вітаємо колегу!

Щороку додаються нові. Родзинкою  цьогорічного святкування була  професорська експромт-лекція: справжня перевірка професіоналізму знаних науковців і майстер-клас для молодих педагогів.

 

Тамара Ковальчук, кандидат педагогічних наук,
доцент, доцент  кафедри педагогіки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook