Підведення підсумків виробничої практики

29 травня 2019 року
29 травня 2019р. під керівництвом викладачів циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Чайки Л.В., Талько Т.В і викладачів циклової комісії маркетингу та торгівлі Вдович В.Г., Вінник І.В. відбувся захист звітів з виробничої практики cтудентів третього курсу економічного відділення  спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування»,  «Облік і оподаткування» та віділення підприємництва й інформаційних технологій спеціальностей «Підприємництво, торгівля біржова діяльність», «Маркетинг».
Базами практики були провідні підприємства та організації міста й області. Під час практики студенти мали можливість вивчити організаційно-економічну діяльність, опрацьовувати фінансову звітність, працювати дублерами на робочих місцях відповідно до штатного розпису, виконувати доручення фахівців, закріпити теоретичні знання, здобуті при вивченні фахових дисциплін у коледжі, набути навичок практичного застосування теоретичних знань; ознайомитися із структурою підприємства чи установи, проаналізувати установчі документи та ознайомитися з положеннями про відділи, посадовими інструкціями, взаємовідносинами між структурними підрозділами.
 Результат виконання виробничої практики студенти представили у формі звіту, захист якого проходив у присутності членів комісії. У ході захисту студенти відповідали на питання членів комісії щодо організації роботи та напрямів діяльності баз практики, особливостей побудови їх організаційної структури, показників фінансово-господарської діяльності та висловлювали пропозиції щодо їх підвищення.
Виробнича практика  як складова частина навчання допоможе студентам у підготовці до комплексного екзамену за фахом та визначенні подальшого місця працевлаштування.
Адміністрація коледжу, викладачі-керівники практики, студенти висловлюють щиру подяку керівникам від баз практики, які допомагали зібрати необхідний матеріал для виконання програми практики, у написанні звіту, за надані практичні знання та допомогу у підготовці майбутніх фахівців.
 
Оксана Погоріла, завідувач
навчально-виробничої практики

    


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook