ФАКУЛЬТЕТ ВЗЯВ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЛЕГКОАТЛЕТИЧНІЙ ЕСТАФЕТІ «ГОЛОСІЇВСЬКЕ КІЛЬЦЕ», ПРИСВЯЧЕНЕ 121-РІЧЧЮ НУБіП УКРАЇНИ

29 травня 2019 року

За ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка 28 травня 2019 року відбулася легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце», яка проходила вулицями Героїв Оборони, Полковника Потєхіна, ґрунтовими стежками Голосіївського лісу, вул. Генерала Родимцева. Старт і фініш відбувався навпроти навчального корпусу №3. Естафета командна складалася з 6 чоловічих і 4 жіночих етапів, траса естафети проходила по колу, загальна довжина траси близько 3 км, довжина окремих етапів становила від 220 до 380 метрів.
Разом зі студентами у забігу взяли участь науково-педагогічні, наукові працівники і співробітники НУБіП України, які подолали кросову дистанцію у 1200 метрів навколо ботанічного саду НУБіП України. Старт і фініш відбувався навпроти навчального корпусу №3.


Факультету ветеринарної медицини на чолі з деканом Миколою Цвіліховським представляли 7 команд з числа студентів та співробітники, які розділили з гуманітарно-педагогічним факультетом Кубок за масовість.


Хочеться відмітити нашу команду в складі Олександри Ткачук, Мирона Жмури, Юлії Грабчевої, Назара Кравченка, Андрія Музики, Юрія Літвінчука, Іванни Орел, Данила Теренковського, Вікторії Смакограй, Олександра Поліщука, які посіли 3 місце у легкоатлетичній естафеті «Голосіївське кільце».
Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам факультету ветеринарної медицини, які взяли участь в змаганнях та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Дякуємо вболівальникам за підтримку факультету ветеринарної медицини.
Факультет ветеринарної медицини найкращий і ми це довели!!!!

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook