Участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Аграрний маркетинг"

29 травня 2019 року

   Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» 22-24 травня 2019 р. в Таврійському державному агротехнологічному університеті на базі кафедри маркетингу відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг».

 

   Національний університет біоресурсів і природокористування України цього року представляли студенти 4 курсу кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: Половко Сергій, Чехівська Вікторіята Рибачук Юлія. З науково-педагогічних працівників кафедри супроводжувала студентів кандидат економічних наук, доцент Рябчик Алла Володимирівна, яка сумлінно готувала їх до Олімпіади.

   В олімпіаді взяли участь 118 студентів з 24 ВНЗ України. Учасники мали змогу перевірити свої знання у двох турах. Перший тур – практичний, передбачав розрахунково-аналітичні завдання; другий тур – теоретичний, спрямований на визначення рівня теоретичних знань конкурсантів. У цьому турі учасники опрацьовували комп’ютерні тестові завдання. Також в рамках олімпіади відбувся науково-творчий конкурс проектів за тематикою, що стосується сучасних тенденцій розвитку вітчизняного аграрного ринку.

  В рамках культурної програми для учасників олімпіади та супроводжуючих їх викладачів були організовані екскурсії на підприємства міста Мелітополя, а саме: ТОВ «Мелітопольський хлібокомбінат», кондитерське виробниче підприємство ТОВ «Аріс», Мелітопольський пивоварний завод ПП «Діміорс» та Мелітопольський завод турбокомпресорів ТОВ «Турбоком». Також була організована поїздка на Азовське море.

 

 За результатами обох турів Олімпіади з дисципліни «Аграрний маркетинг» вихованці кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі досить достойно представили кафедру: Половко Сергій посів 4-те місце, Рибачук Юлія та Чехівська Вікторія поділили між собою 5-те місце.

 

 Щиро вітаємо представників Alma mater з достойною участю в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» та бажаємо подальших успіхів, творчих злетів та перемог! Також висловлюємо подяку організаторам Олімпіади за гостинний прийом, яскраві враження і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 
Руслан Буряк завідувач кафедри

маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook