Виставку «Педагогічний досвід і творчість молоді» приурочену Дню Вишиванки відвідав Станіслав Ніколаєнко та Микола Томенко

16 травня 2019 року

16 травня 2019 року Україна святкує День вишиванки. Вже вкотре цей день намагається зробити яскравою подією колектив і студентство коледжу.

Щорічна виставка «Педагогічний досвід і творчість молоді», яка сприяє зростанню професійної компетентності педагогічних працівників, виявленню та поширенню перспективного педагогічного досвіду та інноваційних форм і методів освітньої діяльності у коледжі, цього року була присвячена саме цьому дню.

Справжнім святом для колективу коледжу став візит Станіслава Ніколаєнка, в. о. ректора НУБіП, Миколи Томенка, голови наглядової ради університету та Олега Єреська, начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання, які у вишитих сорочках урочисто вітали учасників виставки.

До уваги гостей були представлені головами семи циклових комісій виставкові експонати: методичні розробки, творчі роботи художньо-естетичного спрямування, пошуково-дослідницькі роботи викладачів та студентів коледжу.

Станіслав Миколайович, зазначив про те, що виставки такого характеру у навчальному закладі, це чудовий метод знайомства з роботою колективу, новаторськими ідеями викладачів та студентів, їх художньо-естетичним талантом.

Виставку представила методист коледжу Балдич Людмила Володимирівна, яка відзначила кращі роботи, що стали переможцями конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2019», який проводить Національна академія педагогічних наук та ДУ НМЦ «Агроосвіта».

Загальна кількість представлених робіт 360, з них 108 методичних розробок і 34 творчі роботи викладачів художньо-естетичного спрямування а також 59 наукових та пошуково-дослідницьких і 159 художньо-естетичних творчих студентських робіт.

На виставку також були представлені роботи учасників конкурсу «Лідер коледжівської освіти», у яких відображена організаційна, навчальна, методична і громадська робота та перспективний педагогічний досвід, що стосується надбань 2018-2019 н. р., загальною кількістю 35 у шести номінаціях.

Найбільшу кількість методичних робіт (21) представили викладачі циклової комісії програмування та інформаційних дисциплін, голова циклової комісії Юпаткіна Н. Я.

Найбільшу кількість студентських наукових і пошуково-дослідницьких робіт (17) було представлено головою циклової комісії землевпорядних дисциплін Русіною Н. Г. Серед цих робіт на увагу заслуговують інформаційні вісники «Аграрний експерт» і «Консультант», редактор Парчук Ірина, студентка 31-З групи.

Найбільшу кількість студентських художньо-естетичних творчих робіт (51) представила циклова комісія загальноосвітніх дисциплін, голова циклової комісії Тригубець Л. Р.

Роботи викладачів і студентів представляли голови циклових комісій, які у День вишиванки дотрималися відповідного дрес-коду.

Після відвідування виставки делегація НУБіП продовжила знайомство з студентами економічного відділення. На занятті з дисципліни «Контроль і ревізія» студенти 32-О групи спеціальності «Облік і аудит» проходили модульне тестування.

У лекційній аудиторії студенти 31-Ф групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» наразі отримували настановну консультацію та матеріали для проходження виробничої практики у банківських установах та страхових компаніях.

Серед студентів, з якими спілкувалися гості з НУБіП була студентка 11-Ю спеціальності «Право» відділення загальноосвітньої підготовки Світлана Кухарук, яка є переможцем багатьох конкурсів з мови та літератури.

Після позитивних вражень від перебування у Рівненському коледжі делегація з НУБіП продовжила подорож у відокремлені підрозділи, Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого та Бережанський агротехнічний коледж.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування
Людмила Балдич, методист коледжу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook