Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру»

23 березня 2019 року

21 березня 2019 року в Україні проходив другий етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Відповідно до повноважень, делегованих Міжнародною асоціацією «KANGOUROU SANS FRONTIERES» («Кенгуру без кордонів»), що працює під егідою ЮНЕСКО, та на виконання наказу МОН молодьспорту № 552 від 07.05.2012 року «Про затвердження Положення про Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» та Листа МОН № 1/9-458 від 11.09.2014 року конкурс проводиться в Україні Львівським фізико-математичним ліцеєм-інтернатом при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

Авторські права на всі завдання Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» належать Міжнародній асоціації «KANGOUROU SANS FRONTIERES».

Студенти нашого коледжу активно долучилися до конкурсу: 108 студентів загальноосвітнього відділення спробували свої сили з математики. Результати конкурсу та сертифікати учасники отримають в травні.

 

Лариса Тригубець, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook