Науковий гурток "Інновінг" зайняв ІІ місце серед університетських гуртків

18 травня 2019 року

 

 
     Ось вже більше двадцяти років третю суботу травня щорічно наукова спільнота України відзначає своє професійне свято – День Науки! З цієї нагоди в університеті відбулося урочисте засідання, що стало своєрідним підбиттям підсумків наукової діяльності колективу.
     До учасників зібрання з вітальним словом звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив: світовий прогрес беззаперечно пов’язаний із розвитком науки, з можливістю і здатністю науковців розширювати людські межі світосприйняття та пропонувати реальні рішення для поліпшення життя людей. Сьогодні перед всіма нами, перед країною стоять складні виклики, відповідь на які визначатиме умови життя українців на декілька поколінь.
 
 
     За п’ять останніх років обсяги фінансування досліджень в університеті збільшилися більше як у двічі – з 25 млн до 52 млн грн. Чисельність публікацій у виданнях, що індексуються Scopus майже учетверо – з 51 до 196. За останні роки вчені отримали дві Державні премії України в галузі науки і технікиПремію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Здійснюється активна робота з модернізації наявної бази лабораторної і практичної підготовки, створюються нові наукові лабораторії, Центр колективного користування науковим обладнанням, розвивається дослідницька інфраструктура. Відбулися вже два випуски Стартап школи НУБіП України.
          Переконаний, що українські вчені, вчені нашого університету можуть здивувати світ своїми винаходами і розробками, наголосив Станіслав Ніколаєнко. Наше спільне завдання – реалізувати потужний потенціал та існуючі можливості.
              Потому настала пора вшанувати творців науки в університеті. Були вручені дипломи науковцям у різних номінаціях, а саме: Лідер із залучення коштів на виконання наукових досліджень у 2018 р.;  за високі результати у підготовці наукових кадрів;  за високі досягнення у винахідницькій діяльності; за активну публікаційну діяльність; Лідер з наукових досягнень студентів; за організацію молодіжної науки; за вагомий особистий внесок у розвиток Ради аспірантів НУБіП України; за організацію наукової та інноваційної діяльності.
     Вшанували і здобутки наукових гуртків – переможців VIІІ «Фестивалю студентської науки – 2019». Друге місце  розділив гурток  «Інновінг» ННІ післядипломної освіти,  який отримав відповідно диплом другого ступеня.
           Про результати діяльності гуртка звітував магістр зі спеціальності  073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Управління інноваційної діяльності» Андрій Сліпуха. Нагороду отримувала магістр Марина Онищенко.  
 
     
       Вітали лауреатів та переможців художні колективи кафедри культурології. А завершилося святкування колективним фотографуванням.

Бажаємо учасникам гуртку наукових досягнення та процвітання на життєвій ниві!
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та інноваційної діяльності

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook