На розширеному засіданні кафедри заслухали результати дисертаційної роботи аспіранта Білошицького Р.В.

21 травня 2019, 16:40

21 травня на розширеному засіданні кафедри відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи аспіранта кафедри Білошицького Р.В. на тему "Неврологічні синдроми у собак після травми (етіологія, симптоматика і лікування)", подану на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук.

Окрім співробітників кафедри послухати дисертанта завітали і науковці з інших кафедр, зокрема, професор кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касяненка Борисевич Б.В., завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, доцент Костенко В.М., завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Вальчук О.А.

Білошицький Р.В. вміло представив результати проведених досліджень, які виявилися досить цікавими.

Присутні розширеного засідання кафедри після заслуховування доповіді задали дисертанту питання, які їх цікавили, та дійшли висновку, що науковий рівень дисертації значний, основні результати дисертації достатньо повно викладені в друкованих працях, отримані результати впроваджені у навчальний процес та використовуються при проведенні наукових досліджень на кафедрах вищих навчальних закладів України. Разом з тим, присутні розширеного засідання кафедри звернули увагу доповідача на ті недоречності, що мають місце у представлених матеріалах, а також на невідповідність назви дисертації до її змісту та рекомендували їх виправити. Після внесення правок рекоментували дисертацію для розгляду на засіданні науково-технічної ради інституту здоров'я тварин.

Ю. Харкевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook