Юридичне лото як одна з улюблених форм організації навчального процесу на юридичному факультеті

20 травня 2019 року

14 травня 2019 року доцентом кафедри теорії та історії держави і права Людмилою Протосавіцькою було проведено юридичне лото з ІСТОРІЇ ДЕРЖАВИ І ПРАВА УКРАЇНИ. В юридичне лото зіграли студенти шести груп 1 курсу юридичного  факультету НУБіП України.

 

 

Студентів було розділено на пари, кожна з яких отримала своє ігрове поле для даної гри було заготовлено презентацію на дев’яносто питань з варіантами відповідей.

 

 

Кожному питанню теми в презентації був присуджений порядковий номер. Якщо хто-небудь зі студентів знав відповідь на питання, то він отримував «бочечку» із даним зображенням числа, що відповідало порядковому номеру питання. У випадку коли вірну відповідь знали декілька студентів, то першому діставалася «бочечка», решта ж отримували картоні фішки «кришечки» еквівалентні «бочечці». Слід зазначити що ці «бочечки» чи «кришечки» гравці розміщували на своїх ігрових полях.

 

 

 

       У результаті проведеної гри в юридичне лото присутні показали високі знання історії держави і права України. По завершенню гри студенти обміняли свої зароблені «бочечки» на бали, які було зараховано до рейтингу з Історії держави і права України.

 

Підсумовуючи результати, зазначимо, що всі учасники гри в юридичне лото перевірили свої знання, проявили командний дух, отримали гарний настрій.

 

 

Людмила Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії

держави і права НУБіП України

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook