Студенти І курсу 1 групи відвідали музей НУБіП України

20 травня 2019, 9:00

Студенти І курсу 1 групи факультету ветеринарної медицини під керівництвом куратора, доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Немової Т.В, відвідали музей НУБіП України.
Під час екскурсії Чумак Тетяна Миколаївна (вчений секретар) детально ознайомила студентів з історією розвитку сільського господарства у світі та на теренах України, розповіла історичну довіку території Голосієво, на якій розміщений університет (експозиція «Сільське господарство на теренах України»).
Познайомила з історичними витоками університету та його становленням на усіх етапах розвитку (експозиція «Історичні етапи становлення НУБіП України»). Студенти із задоволенням слухали про видатне минуле університету, відомих його вчених, наукові розробки та досягнення.


При огляді експозиції «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» студенти познайомились з діяльністю університету під час Другої Світової війни, а також участю співробітників і студентів університету у операції об’єднаних сил на Сході України, починаючи з 2014 р.
Крім того, студенти познайомитись із сучасними традиціями університету, досягненнями, міжнародними зв’язками та перспективами розвитку кожного факультету та університету в цілому (експозиція «Національний університет біоресурсів і природокористування України сьогодні»).
Щиро вдячні за екскурсію Тетяні Миколаївні Чумак.

Куратор І курсу 1 групи Немова Тетяна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook