Підготовка до літньої сесії - лейтмотив травневого засідання кафедри філософії

18 травня 2019, 12:11

 16 травня відбулося травневе засідання кафедри філософії. Порядок денний містив багато питань, адже кінець місяця обіцяє бути дуже насиченим на події.

Були заслухані та схвалені звіти аспірантів кафедри Тимошенко О., Соколової О., Вовка А. та Гордєєвої І. за 2018-2019 н.р.  Аспіранту-контрактнику Марінічу В. було надано академічну відпустку у зв’язку з початком політичної діяльності. Також була рекомендована до захисту на спеціалізованій вченій раді дисертація аспірантки Гавелі Олександри: рецензенти доц. Горбатюк Т.В., доц. Супрун А.Г., доц. Шкіль С.О. та науковий керівник доц. Кудін А.В. позитивно оцінили пророблену роботу.


 

 

Завідувачка кафедри доц. Савицька І.М. наголосила на необхідності дотримування трудової дисципліни під час проведення літньої екзаменаційної сесії: вчасного початку іспиту, наявності другого викладача, наявності усіх необхідних документів та ін.

Серед питань – розподіл педнавантаження на 2019-2020 н.р. (доповідала ст. лаборант Богданова Н.П.), про надходження коштів НКП (доповідала доц. Кичкирук Т.В.), про участь у конференції Волинківські читання (доповіла зав. кафедрою Савицька І.М.). Доценти Данилова Т.В. та Шкіль С.О. розповіли про стан наукової роботи та про набір статей до 1 та 2 номеру збірнику НУБіП України "Гуманітарний вісник". Доц. Матвієнко І.С. надала колегам про рукопис методичного посібника проф. Максюти М.Є., який був рекомендований до розгляду на методичній раді факультету.

НПП кафедри обговорили майбутні заходу у рамках Сковородинських навчань "Пізнай себе" та проаналізували науково-методологічний семінар «Українська ідентичність: минуле, сьогодення, майбутнє», що відбувся 14-го травня. Проф. Сторожук С.В. запропонувала проводити семінари на факультетах протягом семестру, а підсумкову студентську конференцію - наприкінці кожного семестру. Проф. Максюта М.Є. анонсував написання методичного посібнику з проведення "Сковородинських навчань".

Особливу увагу було приділено підготовці до вступної кампанії. Відповідальні за профорієнтаційну діяльність кафедри – доц. Супрун А. Г. та ст. викл. Чорноморденко Д. І. наполегливо закликали колег активізувати даний вид роботи у передвступний період, адже сприяючи збільшенню кількості студентів ми, тим самим, забезпечуємо зростання годин педнавантаження!

Традиційно викладачі кафедри обговорили свою участь у заходах, присвячених до 121-річчя НУБіП України 31 травня.

доцент кафедри філософії
Андрій Самарський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook