Наукова бібліотека Університету отримала видання науково-педагогічних працівників кафедри, які були надруковані за кошти університету

12 травня 2019, 10:20
 
 
Ветеринарна імунологія : підручник / Мазуркевич А. Й., Харкевич Ю. О., Малюк М. О., Данілов В. Б., Ковпак В. В. - К.: НУБіП України, 2018 - 334 с. - 100 прим.
Матеріал підручника збагачено новітніми даними, а також малюнками і схемами, що полегшує засвоєння навчального матеріалу. Кожний розділ завершується переліком питань для самопідготовки і контролю. У кінці підручника розміщено предметний покажчик, який містить найбільш вживані найменування з імунології. Структура підручника та його зміст відповідають вимогам програми навчальної дисципліни «Ветеринарна імунологія». Зміст підручника укладений за класичною дидактичною системою – від загального до окремого. До авторського колективу з укладання підручника «Ветеринарна імунологія» увійшли науково-педагогічні працівники з багаторічним досвідом роботи з підготовки майбутніх фахівців ветеринарної медицини – бакалаврів, магістрів, аспірантів і докторантів, зокрема і за програмою «Ветеринарна імунологія».
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ортопедія собак і котів. Частина II. Хірургічна патологія черепа та хребта: навчальний посібник / Сухонос В.П., Малюк М.О., Куліда М.А., Ткаченко В.В., Солонін П.К., Дорощук В.О.. - К.: НУБіП України, 2018 - 108 с. – 30 прим.
Навчальний посібник описує методи лікування собак та котів у разі хірургічної патології черепа та хребта. Актуальність видання посібника зумовлена тим, що в нашій країні тривалий час цьому питанню не було приділено достатньої уваги. Посібник узагальнює досвід зарубіжних фахівців і призначений для студентів ветеринарних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та практикуючих хірургів ветеринарної медицини.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Після технічної та наукової обробки всі навчальні посібники будуть передані на абонементи з видачі навчальної літератури до центральної бібліотеки та філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 12.
 
Ю. Харкевич

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook