Запрошення у Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського на ХІІ Український біохімічний конгрес

13 травня 2019 року

Національна академія наук України, Українське біохімічне товариство, Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАНУ, Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського повідомляють, що 30 вересня – 04 жовтня 2019 р. в м. Тернопіль на базі Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України, Національної академії медичних наук України та Федерації європейських біохімічних товариств (FEBS) відбудеться черговий ХІІ Український біохімічний конгрес, присвячений 165-річниці від дня народження видатного українського вченого і організатора науки, державного і громадського діяча Івана Яковича Горбачевського.

Український біохімічний конгрес – це визначна подія для біохіміків, молекулярних і клітинних біологів, біофізиків, медиків та фахівців суміжних спеціальностей, які працюють і цікавляться найновішими досягненнями та перспективами розвитку сучасної біологічної науки, експериментальної медицини, біотехнології, фармакології тощо.

Запрошуємо біохімічну спільноту та усіх, хто цікавиться «хімією життя», до участі в роботі ХІІ Українського біохімічного конгресу!

http://www.bioinfo.org.ua

Л. Калачнюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook