На факультеті ветеринарної медицини відбулася виставка-конкурс наукових здобутків кафедр

8 травня 2019 року

З нагоди відзначення Днів Науки-2019 у НУБіП України 07.05.2019 р. у конференц-залі 12 навчального корпусу проведена щорічна виставка-конкурс наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини.
Для оцінювання представлених на виставці-конкурсі експонатів створена комісія у такому складі: Світлана Ткачук, д.вет.н., професор – голова комісії; Лариса Шевченко, д.вет.н., професор – заступник голови комісії; Юрій Жук, к.вет.н., доцент – член комісії; Марина Галат, к.вет.н., доцент – член комісії; Тетяна Немова, к.вет.н., доцент – член комісії.
Члени комісії оцінювали представлені результати наукової діяльності кожної кафедри факультету за вимогами Положення про «Критерії оцінювання наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України».
Усі кафедри факультету представили вагомі наукові здобутки за 2018-2019 рр.

Нагородження кафедр-переможниць проведено відразу після оголошення результатів комісією. 
1 місце у виставці-конкурсі наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини виборола кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого.

2 місце у виставці-конкурсі наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини виборола кафедра епізоотології та організації ветеринарної справи.

3 місце у виставці-конкурсі наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини виборола кафедра паразитології та тропічної ветеринарії.

Дні науки у НУБіП України - це свято вшанування наукових традицій, досягнень вчених, вшановуються здобутки й традиції як наших досвідчених учених, так і молодих та зовсім юних науковців. Ми пишаємося тим, що саме від наукового потенціалу кожного з нас, великої когорти вчених загалом залежить рівень і перспективи розвитку України.
Увесь наш колектив бажає Університету нових здобутків, невичерпної енергії, наснаги, вагомих успіхів і перемоги на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху.

Директор НДІ здоров’я тварин, професор Дмитро Засєкін,
професор Світлана Ткачук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook