МОДУЛЬНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА ПО ДИСЦИПЛІНІ «БУДІВЕЛЬНЕ МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО ТА ЗВАРЮВАННЯ В БУДІВНИЦТВІ» АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

8 травня 2019, 7:12

 

 
В групі БЦІ -1804 факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України 6 травня 2019 р. на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства була проведена модульна контрольна робота «Вихідні речовини та властивості будівельних матеріалів» по дисципліні «Будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві» англійською мовою.
Для кращого засвоєння термінології, що характерна для дисципліни «Будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві», а також для підвищення рівня мовлення англійською мовою контрольна робота була проведена у вигляді презентації тем, що були задані викладачем.
Студентам були запропоновані наступні теми презентацій:
  1. Аманква Б. Non-ferrous metals (Кольорові метали);
  2. Бочков М.Building material composition (chemical, mineral, phase) (Склад будівельних матеріалів (хімічний, мінеральний, фазовий);
  3. Нгвефанг Н. Ferrous Metals (Чорні метали);
  4. Склярук В.State (phase, equilibrium) diagram of alloys (Діаграми стану сплавів);
  5. Цуман А.Material bonding (covalent, ionic, metal) (Характер зв'язку між частинками у матеріалах (іонний, ковалентний, металевий).
На рисунку наведено приклад проведення модульної контрольної роботи  «Вихідні речовини та властивості будівельних матеріалів» по дисципліні «Будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві» у вигляді презентації англійською мовою.
Аналіз презентацій показав, що студенти засвоїли наданий їм матеріал, можуть самостійно його систематизувати, готувати цікаві презентації англійською мовою на сучасному рівні, задавати питання один одному та
давати відповіді на англійської мові.
Цуман А.
Бочков М.
Нгвефанг Н.
Аманква Б.
Рис. . Презентація англійською мовою модульної контрольної роботи  «Вихідні речовини та властивості будівельних матеріалів» по дисципліні «Будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві» студентами групи БЦІ -1804.
Склярук В.

 

В заключенні необхідно зазначити, що проведення тестового контролю знань змістових модулів дисципліни «Будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві» у вигляді презентацій англійською мовою більш корисно, ніж традиційні модульні контрольні роботи.
 

Євгеній  Афтанділянц  професор кафедри технології

конструкційних  матеріалів і матеріалознавства

 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook