Срібло в індивідуальному та золото в командному заліку привезла з Одеси команда екологів НУБіП України

7 травня 2019 року
     В Одеському державному екологічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 101 «Екологія».

     НУБіП України представляла команда бакалаврів у складі Ольги Крушельницької, Вікторії Остапчук та Дмитра Закоморного, під керівництвом доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю Світлани Паламарчук.
     Завдяки високому професіоналізму науково-педагогічних працівників екологічних кафедр у підготовці майбутніх екологів з фахових дисциплін, команда НУБіП України посіла І місце серед 58 команд закладів вищої освіти України.

     Також, серед 124 учасників Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності 101 «Екологія» студентка Ольга Крушельницька стала призеркою в індивідуальному заліку, отримавши диплом другого ступеня. Інші учасники команди НУБіП України були відзначені сертифікатами і подякою.

     Загалом, у 2019 році майбутні екологи прийняли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади за 2 спеціальностями та 3 дисциплінами (всього 5) і додали до загального заліку 1 золото (Штиволока Марина з дисципліни «Загальна екологія»), 2 срібла (Крушельницька Ольга зі спеціальності «Екологія», Данченко Наталія з дисципліни «Екологічна безпека»), 2 бронзи (Павленко Поліна зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища», Рудченко Любов з дисципліни «Агроекологія») в індивідуальному заліку та 3 золота в командному заліку.

     Висловлюємо вдячність колективам кафедр екології агросфери та екологічного контролю, загальної екології та безпеки життєдіяльності, радіобіології та радіоекології за їх якісну фахову підготовку студентів до майбутньої професійної діяльності у екологічній сфері, за їх професіоналізм і підтримку, а також щиро дякуємо нашим студентам, які вкотре підтвердили високоякісну підготовку фахівців екологів в НУБіП України.

Юлія Рибалко
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook