Працюємо на майбутнє!

26 квітня 2019, 16:00

23 квітня 2019 року старшокласники школи № 269 м. Києва на запрошення співробітників кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого - професора Лілії Калачнюк та доцента Олексія Арнаути відвідали факультет ветеринарної медицини. 

Учнів - майбутніх абітурієнтів, першими зустріли на кафедрі паразитології та тропічної ветеринарії. Співробітники цієї кафедри провели надзвичайно цікаву тематичну розповідь та продемонстрували препарати багатьох збудників інвазійних захворювань. 

Екскурсію продовжили на кафедрі анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касяненка. Учні побачили, у яких аудиторіях проходять лабораторні заняття, розглянули експонати та інтер’єрні панорами кафедри, а потім перешли до музею. Супроводжував учнів доцент Микола Стегней, який розповідав про історію створення музею, охарактеризував експонати.

По завершенню екскурсії учні не приховували захвату від побаченого та почутого у стінах нашого факультету. Викладачі, які організовували та проводили екскурсію, запросили учнів у недалекому майбутньому приєднуватися до студентських лав факультету ветеринарної медицини.

Професор Лілія Калачнюк
Доцент Олексій Арнаута


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook